raluca ganea si raluca radu live talk despre SMS Marketing

[Live talk] cu Raluca Radu despre SMS Marketing in industria Fashion

 

Industria modei este dinamica, cu tendințe care vin și trec impreuna cu anotimpurile.  Marketingul pentru industria modei poate fi destul de sofisticat, dar o campanie prin SMS poate contribui semnificativ la creșterea vânzărilor odată cu apariția noilor tendințe.

Cu ajutorul internetului, clienții devin conștienți de brand-uri alternative iar acestea sunt conștiente de acest lucru. 

Pentru a îmbunătăți experiența de cumparare, trebuie să ajungem la fiecare client in parte, spunem noi ca o campanie de marketing prin SMS este o varianta simpla si ieftina.

Clientii de astăzi își folosesc adesea telefoanele mobile pentru a cauta un magazin, un brand sau pentru a-și face cumpărăturile. Moda este o industrie care beneficiază imens de aceste achiziții impulsive, un alt motiv pentru care canalul prin SMS genereaza trafic si conversie.

Luand acestea in considerare, am invitat-o pe Raluca Radu, Country Manager answer.ro, sa ne povesteasca cum au integrat la answer.ro comunicarea si marketing-ul prin SMS si ce rezultate au obtinut.

Discutia va fi disponibila live, pe pagina de Facebook a SMSO, vineri, 2 octombrie, de la ora 15. Dialogul va fi moderat de Raluca Ganea, Chief of Marketing la SMSO.

In formularul de mai jos va puteti inscrie; va trimitem noi un kind reminder sa fiti live in timp util.


 

 

 
Esti de acord sa iti trimitem email cu invitatii la evenimentele noastre viitoare precum si alte informari sau campanii promotionale derulate de catre SMSO?
  

 

Abonează-te la newsletter-ul SMSO:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu