Servicii SMS pentru marketing si promovare | Bulk SMS | SMS Gateway

SMS Marketing

Comunica rapid si direct cu clientii tai promotiile si ofertele limitate. SMS-ul este fara indoiala unul dintre cele mai eficiente canale de comunicare ale afacerii tale cu clientii tai. 98% din aceste mesaje sunt citite in primele 3 minute de la primirea lor pe telefonul mobil.

Bulk SMS

Acelasi mesaj poate fi trimis unei liste de destinatari. Mesajele pot fi personalizate pentru diferite categorii de destinatari din lista de contacte. Transmiterea recurenta a unor mesaje (urari de la multi ani, remindere de plata a facturilor etc.).

Web2SMS

Platforma SMSO este disponibila si este pusa la dispozitia clientilor nostri ca serviciu web 24 ore/7 zile. Serviciul de trimitere de SMS-uri poate fi utilizat direct din platforma sau prin integrare cu aplicatiile dvs. prin intermediul unei chei unice API care va este pusa la dispozitie imediat in momentul crearii unui cont.

SMS API

Permite automatizarea transmiterii de mesaje prin integrarea aplicațiilor de business tip CRM sau ERP utilizate de compania dvs. cu tehnologiile SMSO. Cheia API si documentatia sunt puse imediat la dispozitie prin simpla creare a unui cont de utilizator pe platforma noastra.

SMS Gateway

Serviciul SMS Gateway va asigura conectivitatea si automatizarea oricaror aplicatii software de tip web, CRM, ERP, software bancar, inclusiv cu orice platforma E-commerce pentru trimiterea si receptionarea de SMS-uri printr-un API simplu si usor de configurat.

Campanii Targetate

Creșteți numărul clienților prin campanii și promoții targetate în funcție de criteriile atent selectate care vă interesează (geolocalizare, vârsta, sex,  tip telefon, sistem de operare,  sau chiar venituri). Aceste campanii se pot trimite folosind baza de date de la operatorii mobili din Romania. In acest fel business-ul sau promotiile dvs pot fi comunicate targetat catre un numar mare de potentiali clienti lasand ulterior posibilitatea de a va creste propria dvs baza de clienti.

SMS Performance Campaigns

Servicii:
– SMS Marketing Campaign Manager: Setup campanie, Alegerea furnizorilor si serviciilor optimizate pentru campanie, Optimizare de costuri, Tips&Tricks
– Website performance: Crearea unui landing page, Design, Resurse, Configurarea link-urilor URL ale campanie si configurarea acestora in Google Analytics, Optimizarea textului mesajului SMS din campanie, Masurarea performantei in Google Analytics, Raportare, Interpretarea metricilor campaniei de SMS Marketing

SMS Automation

Platforma SMSO permite automatizarea de campanii la data si ora pe care o doriti sa fie setata pentru trimitere.

2 Way SMS

Clientii tai pot raspunde la mesajele primite, se pot inscrie rapid in concursuri, campanii, sondaje, se pot abona la newslettere, pot anula programari sau iti pot trimite feedback-ul lor referitor la serviciile/ produsele tale. Stim cat este de important pentru tine sa masori gradul de satifactie al clientilor tai.

2 Factor Authentication

Trimiteti codurile de verificare prin care permiteti clientilor sa se autentifice rapid si in sigurantă in cadrul aplicatiilor web pentru utilizarea serviciilor dvs.

HLR Lookup

Inainte de trimiterea mesajelor, API-ul SMSO efectuează o interogare a bazei de date pentru a valida numerele de telefon (format complet, rețea și status). Identificarea în timp real a numerelor portate este importanta pentru transmiterea mult mai rapida a mesajelor dvs.

Microplati

Microplatile prin SMS va ofera un canal alternativ sigur si eficient de incasare a banilor in urma tranzactiilor online. Aceste solutii permit incasarea de tranzactii de pana la 20 Euro prin decontarea cu operatorii de telefonie mobile din Romania. Microplatile prin SMS sunt rapide si sunt preferate de clientii care nu detin sau nu doresc sa faca plati prin intermediul unui card bancar.

Meniu