Parteneri

2Performant

Cu o experiență de 11 ani, 2Performant ajută brandurile să colaboreze la distanță cu talentele în marketing și vânzări online. Aceștia pun la dispoziție o soluție sigură, funcțională, verificată de sute de companii și zeci de mii de utilizatori.

Booktes

Prin intermediul comunității Booktes, oricine poate descoperi și vizita România. Aceștia ajută la descoperirea celor mai bune experiențe și evenimente românești.

iStoma

iStoma este un produs Premium Full Tech, 100% românesc, comercializat în 4 ţări. iStoma evoluează permanent, ținând cont de toate cerințele clienților, de modificările legislative și de evoluția tehnologiei, astfel încât medicii stomatologi să beneficieze de cel mai puternic instrument din câte există.

Cabvet

Aplicația software Cabvet este destinată monitorizării activităților desfășurate în cadrul cabinetelor veterinare. Aceasta pune la dispoziție toate serviciile necesare desfășurării eficiente a proceselor în cabinetele veterinare.

Cartsolutions

Cartsolution pune la dispoziție soluții e-commerce complete pentru magazinele online. Acestea constau în servicii de optimizare website, realizare magazin online, devirusare și securizare site.

Mediatel

Cu mai mult de douăzeci de ani de experiență în domeniul Call and Contact Center, Mediatel Data continuă să ofere soluții de afaceri complete și de înaltă calitate pentru companiile care doresc să îmbunătățească interacțiunile cu clienții lor printr-o mare varietate de canale de comunicare.

Innoship

Innoship reprezintă un start-up agil fondat de experți în tehnologie, retail, supply chain și IT, secondați cu încredere și resurse de investitori care cred în potențialul soluției de a aduce clienților avantajele competitive atât de necesare astăzi. Innoship îmbină cele mai noi tehnologii cu expertiza în domeniu și o pasiune pentru a fi alături de clienți.

Extended

Extended este o platformă eCommerce dezvoltată în România, dedicată realizării magazinelor online automatizate, cu peste 10 ani de experiență în domeniu, 8 premii câștigate la Gala Premiilor eCommerce și peste 200 de magazine online realizate. Aceștia pun la dispoziție un pachet de servicii concepute în jurul platformei Extended care vor ajuta clienții să își dezvolte magazinele.

Avanticart

Avanticart este o platformă premium, care integrează de la softul de gestiune, la casa de marcat și până la centrala telefonică, astfel încât magazinele online (și offline) ale clienților să se poată concentra pe calitatea serviciilor, promovarea magazinului și maximizarea profitului. Avanticart garantează calitatea magazinelor online pe care le creează, angajându-se să le construiască din punct de vedere tehnic respectând standardele TRUSTED.ro.

Gomag

De la start-up-uri la business-uri de milioane de euro, peste 2000 de magazine folosesc Gomag. Aceștia pun la dispoziție sute de funcționalități care ajută clienții să își crească magazinele online.

Blugento

Blugento reprezintă soluția eCommerce performantă pentru realizarea magazinelor online. Aceștia pun la dispoziție pachete diverse, în funcție de necesitățile fiecărui client, care includ un magazin online performant, găzduire, o echipă de suport, un super-design și multe alte beneficii.

BreakingPoint

Fie că este vorba de un site de prezentare sau o platformă foarte complexă, ori poate un CRM, un ERP sau o aplicație mobile, echipa BreakingPoint găsește soluții rapide și durabile. Proiectele BrakingPoint sunt întotdeauna realizate respectând cu strictețe standardele din domeniu și ultimele tehnologii.

Desy

Desy oferă clienților soluții web performante. Acestea constau în crearea de site-uri de prezentare remarcabile, care să convingă vizitatorii și care, în același timp, să fie ușor de folosit.

SEO Cupcake

Agenția de Marketing Digital din București, SEO Cupcake, are peste 8 ani de experiență în servicii de promovare SEO. Web Design, campaniile Pay-per-Click (PPC) și Designul Grafic sunt serviciile complementare destinate clienților SEO Cupcake.

Medical Trade

Total Trade Expert este o activează pe piața medicală din România din anul 2011. Aceasta a luat naștere pentru a răspunde necesităților clienților de servicii medicale și nu numai. Total Trade Expert deservește un număr important de clienți oferind soluții competente și de calitate în domeniul medical.

Sincos

Sincos este o agenție de marketing profesională, specializată în marketing digital și strategii de marketing de intrare. Soluțiile Sincos includ servicii de automatizare a marketingului, social media marketing, managementul reputației, marketing prin conținut și design SEO friendly.

LeadLion

LeadLion reprezintă, în fapt, o echipă de specialiști de Business, Web Development, Marketing online și Design care au în comun ambiția de a fi puțin mai buni cu fiecare proiect. Skill-urile de Creative Design, Development Full Stack și UI/UX și dorința de a maximiza rezultatele clienților plasează LeadLion în top pe piața românească.

Webarm

De la cel mai simplu site de prezentare până la cel mai complex magazin online sau aplicație web, Webarm creează designul de la o simplă idee, pe care o implementează, aducând-o în stadiul final de masterpiece.

Star Storage

Înființat în 2000, cu un portofoliu de peste 500 de clienți pe 4 continente, Star Storage este un furnizor global de tehnologie care dezvoltă și pune la dispoziție soluții de automatizare a proceselor digitale și soluții de conformitate, de ultimă generație, bazate pe AI.

Inovo

Inovo pune la dispoziție soluții de comunicare complete. Prin intermediul platformelor Inovo, companiile își pot crește conversia traficului web în apeluri telefonice, sau pot comunica eficient prin WhatsApp, Viber, Facebook, Instagram, Telegram, Livechat & SMS sau prin e-mail.

Infinicom

Infinicom pune la dispoziție soluții software complete. Dintre acestea, DentIntel, marcă înregistrată a Infinicom, oferă cabinetelor stomatologice funcționalitățile necesare pentru desfășurarea activității.

FamDev

Cu ani buni de experienta în extragerea informației, e-commerce, automatizări de procese, FamDev lucrează cu orice platformă, desktop și mobile. FamDev a creat platforma de automatizare a comerțului electronic FamShop.

Softeh

Softeh Plus este printre primele companii private cu capital 100% românesc în domeniu. În tot acest timp, compania s-a dedicat dezvoltării și implementării soluțiilor software adecvate în domenii precum: farmacii, construcții, medicină, asigurări, contabilitate, management, comerț.

Easy Medical

Easy Medical Pro reprezintă soluția software completă pentru clinici medicale. Prin aplicația EasyMedical, Easy Software Solutions și-a confirmat poziția de furnizor profesionist de soluții software adaptate specificului de activitate al clinicilor și laboratoarelor private.

DentIntel

DentIntel este un software dezvoltat, testat și utilizat de medici stomatologi. Acesta pune la dispoziție toate funcționalitățile necesare medicilor dentisti, cabinetelor si clinicilor stomatologice.

Euroweb

Euroweb este una dintre companiile de top ale pieței de telecomunicații din România. Strategia bazată pe inovare, echipa puternică, precum și accesul la tehnologii au propulsat încă de la început Euroweb România în postura de cea mai puternică și apreciată companie din sectorul comunicațiilor din România.

Combridge

Combridge activează pe piața de telecomunicații din România din anul 2002 şi face parte din cea mai mare companie de telecomunicaţii din Europa, Grupul Deutsche Telekom. Aceștia oferă ajutor companiilor să facă față schimbărilor rapide și complexe din industria IT.

Appsmart

Membrii echipei AppSmart dețin abilitățile necesare pentru întregul ciclu de viață al implementării unei soluții software, de la analiza afacerii până la proiectarea, dezvoltarea și testarea UI / UX, implementarea și suportul postimplementare. Cu o echipă solidă și stabilă de specialiști, cu experiență în implementări de proiecte la scară medie și mare, AppSmart oferă soluții software rapide și de înaltă calitate.

Cosmo Consult

CosmoConsult este partener Microsoft Gold ERP, astfel sprijinind companiile în procesul de transformare digitală prin intermediul soluțiilor Microsoft Dynamics ERP. Aceștia sunt specializați în soluții de afaceri, dezvoltare de software, implementare, servicii de consultanță și suport (helpdesk) pentru companii ce activează în domeniile producție, distribuție, retail și servicii profesionale.

Incognito Concept

Incognito Concept pune la dispoziție Aplicații Software Web prin tehnologii open source (PHP, MySQL) care se adaptează perfect nevoilor companiilor. Aceste aplicații software beneficiază de tehnologie de ultimă oră, de implementare distribuită și de control de la distanță.

Meniu