1. SMSO
  2. Parteneri

Parteneri

Incognito Concept

Incognito Concept pune la dispoziție Aplicații Software Web prin tehnologii open source (PHP, MySQL) care se adaptează perfect nevoilor companiilor. Aceste aplicații software beneficiază de tehnologie de ultimă oră, de implementare distribuită și de control de la distanță.

CosmoConsult

CosmoConsult este partener Microsoft Gold ERP, astfel sprijinind companiile în procesul de transformare digitală prin intermediul soluțiilor Microsoft Dynamics ERP. Aceștia sunt specializați în soluții de afaceri, dezvoltare de software, implementare, servicii de consultanță și suport (helpdesk) pentru companii ce activează în domeniile producție, distribuție, retail și servicii profesionale.

AppSmart

Membrii echipei AppSmart dețin abilitățile necesare pentru întregul ciclu de viață al implementării unei soluții software, de la analiza afacerii până la proiectarea, dezvoltarea și testarea UI / UX, implementarea și suportul postimplementare. Cu o echipă solidă și stabilă de specialiști, cu experiență în implementări de proiecte la scară medie și mare, AppSmart oferă soluții software rapide și de înaltă calitate.

Combridge

Combridge activează pe piața de telecomunicații din România din anul 2002 şi face parte din cea mai mare companie de telecomunicaţii din Europa, Grupul Deutsche Telekom. Aceștia oferă ajutor companiilor să facă față schimbărilor rapide și complexe din industria IT.

Euroweb

Euroweb este una dintre companiile de top ale pieței de telecomunicații din România. Strategia bazată pe inovare, echipa puternică, precum și accesul la tehnologii au propulsat încă de la început Euroweb România în postura de cea mai puternică și apreciată companie din sectorul comunicațiilor din România.

DentIntel

DentIntel este un software dezvoltat, testat și utilizat de medici stomatologi. Acesta pune la dispoziție toate funcționalitățile necesare medicilor dentisti, cabinetelor si clinicilor stomatologice.

Easy Medical Pro

Easy Medical Pro reprezintă soluția software completă pentru clinici medicale. Prin aplicația EasyMedical, Easy Software Solutions și-a confirmat poziția de furnizor profesionist de soluții software adaptate specificului de activitate al clinicilor și laboratoarelor private

Softeh Plus

Softeh Plus este printre primele companii private cu capital 100% românesc în domeniu. În tot acest timp, compania s-a dedicat dezvoltării și implementării soluțiilor software adecvate în domenii precum: farmacii, construcții, medicină, asigurări, contabilitate, management, comerț.

FamDev

Cu ani buni de experienta în extragerea informației, e-commerce, automatizări de procese, FamDev lucrează cu orice platformă, desktop și mobile. FamDev a creat platforma de automatizare a comerțului electronic FamShop.

Infinicom

Infinicom pune la dispoziție soluții software complete. Dintre acestea, DentIntel, marcă înregistrată a Infinicom, oferă cabinetelor stomatologice funcționalitățile necesare pentru desfășurarea activității.

Inovo

Inovo pune la dispoziție soluții de comunicare complete. Prin intermediul platformelor Inovo, companiile își pot crește conversia traficului web în apeluri telefonice, sau pot comunica eficient prin WhatsApp, Viber, Facebook, Instagram, Telegram, Livechat & SMS sau prin e-mail.

Star Storage

Înființat în 2000, cu un portofoliu de peste 500 de clienți pe 4 continente, Star Storage este un furnizor global de tehnologie care dezvoltă și pune la dispoziție soluții de automatizare a proceselor digitale și soluții de conformitate, de ultimă generație, bazate pe AI.

Webarm

De la cel mai simplu site de prezentare până la cel mai complex magazin online sau aplicație web, Webarm creează designul de la o simplă idee, pe care o implementează, aducând-o în stadiul final de masterpiece.

LeadLion

LeadLion reprezintă, în fapt, o echipă de specialiști de Business, Web Development, Marketing online și Design care au în comun ambiția de a fi puțin mai buni cu fiecare proiect. Skill-urile de Creative Design, Development Full Stack și UI/UX și dorința de a maximiza rezultatele clienților plasează LeadLion în top pe piața românească.

Sincos

Sincos este o agenție de marketing profesională, specializată în marketing digital și strategii de marketing de intrare. Soluțiile Sincos includ servicii de automatizare a marketingului, social media marketing, managementul reputației, marketing prin conținut și design SEO friendly.

Medical Trade

Total Trade Expert este o activează pe piața medicală din România din anul 2011. Aceasta a luat naștere pentru a răspunde necesităților clienților de servicii medicale și nu numai. Total Trade Expert deservește un număr important de clienți oferind soluții competente și de calitate în domeniul medical.

SEO Cupcake

Agenția de Marketing Digital din București, SEO Cupcake, are peste 8 ani de experiență în servicii de promovare SEO. Web Design, campaniile Pay-per-Click (PPC) și Designul Grafic sunt serviciile complementare destinate clienților SEO Cupcake.

Desy

Desy oferă clienților soluții web performante. Acestea constau în crearea de site-uri de prezentare remarcabile, care să convingă vizitatorii și care, în același timp, să fie ușor de folosit.

Breaking Point

Fie că este vorba de un site de prezentare sau o platformă foarte complexă, ori poate un CRM, un ERP sau o aplicație mobile, echipa BreakingPoint găsește soluții rapide și durabile. Proiectele BrakingPoint sunt întotdeauna realizate respectând cu strictețe standardele din domeniu și ultimele tehnologii.

Blugento

Blugento reprezintă soluția eCommerce performantă pentru realizarea magazinelor online. Aceștia pun la dispoziție pachete diverse, în funcție de necesitățile fiecărui client, care includ un magazin online performant, găzduire, o echipă de suport, un super-design și multe alte beneficii.

Gomag

De la start-up-uri la business-uri de milioane de euro, peste 2000 de magazine folosesc Gomag. Aceștia pun la dispoziție sute de funcționalități care ajută clienții să își crească magazinele online.

Avanticart

Avanticart este o platformă premium, care integrează de la softul de gestiune, la casa de marcat și până la centrala telefonică, astfel încât magazinele online (și offline) ale clienților să se poată concentra pe calitatea serviciilor, promovarea magazinului și maximizarea profitului. Avanticart garantează calitatea magazinelor online pe care le creează, angajându-se să le construiască din punct de vedere tehnic respectând standardele TRUSTED.ro.

Logo Extended

Extended

Extended este o platformă eCommerce dezvoltată în România, dedicată realizării magazinelor online automatizate, cu peste 10 ani de experiență în domeniu, 8 premii câștigate la Gala Premiilor eCommerce și peste 200 de magazine online realizate. Aceștia pun la dispoziție un pachet de servicii concepute în jurul platformei Extended care vor ajuta clienții să își dezvolte magazinele.

Innoship

Innoship reprezintă un start-up agil fondat de experți în tehnologie, retail, supply chain și IT, secondați cu încredere și resurse de investitori care cred în potențialul soluției de a aduce clienților avantajele competitive atât de necesare astăzi. Innoship îmbină cele mai noi tehnologii cu expertiza în domeniu și o pasiune pentru a fi alături de clienți.

Mediatel

Cu mai mult de douăzeci de ani de experiență în domeniul Call and Contact Center, Mediatel Data continuă să ofere soluții de afaceri complete și de înaltă calitate pentru companiile care doresc să îmbunătățească interacțiunile cu clienții lor printr-o mare varietate de canale de comunicare.

Cartsolutions

Cartsolution pune la dispoziție soluții e-commerce complete pentru magazinele online. Acestea constau în servicii de optimizare website, realizare magazin online, devirusare și securizare site.

Cabvet

Aplicația software Cabvet este destinată monitorizării activităților desfășurate în cadrul cabinetelor veterinare. Aceasta pune la dispoziție toate serviciile necesare desfășurării eficiente a proceselor în cabinetele veterinare.

iStoma

iStoma este un produs Premium Full Tech, 100% românesc, comercializat în 4 ţări. iStoma evoluează permanent, ținând cont de toate cerințele clienților, de modificările legislative și de evoluția tehnologiei, astfel încât medicii stomatologi să beneficieze de cel mai puternic instrument din câte există.

Booktes

Prin intermediul comunității Booktes, oricine poate descoperi și vizita România. Aceștia ajută la descoperirea celor mai bune experiențe și evenimente românești.

2Performant

Cu o experiență de 11 ani, 2Performant ajută brandurile să colaboreze la distanță cu talentele în marketing și vânzări online. Aceștia pun la dispoziție o soluție sigură, funcțională, verificată de sute de companii și zeci de mii de utilizatori.

Procesio

PROCESIO oferă servicii prin care oamenii de afaceri fără expertiză IT își pot crea propriul software la nivelul permis de cunoștințele lor în domeniu, următorul lucru fiind profesioniștii IT care continuă ideea până la punctul în care prinde viață.

Ringhel

Misiunea companiei este de a simplifica și accelera transformarea digitală a companiilor de electricitate, oferindu-le instrumente inovatoare, create pentru nevoile lor specifice.

PYN Booking

Pynbooking ajută afacerile din domeniul hotelier să își digitalizeze activitatea, cu scopul de a-și eficientiza procesele. Softul centralizează toate datele din activitatea unui hotel și le pune la dispoziția administratorilor sub forma unor rapoarte intuitive.

5Start Desk

Prin intermediul software-ului de gestionare a hotelului 5Star Desk, proprietarii unităților de cazare beneficiază de servicii complete care fac procesele de rezervare și colectare mai eficiente.

Connect Media

Connect Media este o agenție de strategie vizuală și marketing digital care oferă o bază solidă pentru mărci. De la strategii de branding la mijloacele de comunicare ale mărcii cu clienții, Connect Media ghidează companiile spre consolidarea imaginii lor în fața publicului.

Bunnyshell

Bunnyshell oferă o platformă de automatizare DevOps simplă și rapidă, care ajută în procesul de implementare, scalare și optimizare a aplicațiilor.

PRODiNFa software company

Înființată în Aprilie 1990, compania s-a poziționat pe piață ca furnizor de soluție completă pentru managementul organizațiilor (multinaționale, holding-uri, teritoriale, întreprinderi medii și mici, organizații comerciale și bugetare).

X CONNECTOR

xConnector este o aplicație care face legătura între platforma de eCommerce Shopify și serviciile locale de curierat și facturare folosite de magazinele online din România. Astfel, afacerile beneficiază de procese de integrare și automatizare simple care vor elimina timpul pierdut pentru operațiuni redundante.

Mero

Mero ajută business-urile din domeniul beauty să administreze programările, precum și baza de date a clienților prin doar câteva click-uri. În acest fel specialiștii în beauty vor beneficia de mai mult timp pentru a se preocupa de necesitățile clienților.

Ialoc

Ialoc pune la dispoziție clienților posibilitatea de a-și rezerva o masă la restaurant direct din aplicație, fără bătaia de cap a apelurilor. Totodată, serviciile puse la dispoziție oferă și o sursă de inspirație clienților nehotărâți asupra restaurantului la care vor să apeleze.

SanoPass

SanoPass pune la dispoziție o platformă care digitalizează, conectează și individualizează toate beneficiile medicale destinate angajaților. Astfel, într-o singură aplicație sunt disponibile toate serviciile medicale din pachetele de beneficii, alături de harta clinicilor și istoricul medical.

Logo Soldigo

Soldigo

Soldigo ajută firmele mici să vândă online pe mai multe canale. Permite crearea de magazine online fără abilități de programare și oferă, de asemenea, instrumente eficiente de marketing pentru a crește vânzările. Prin oferirea posibilității de a vinde pe mai multe canale, cum ar fi site-uri sau bloguri și mai multe platforme sociale, Soldigo influențează procesul de vânzare online și obiceiurile întreprinderilor mici. Le oferă firmelor mici posibilitatea de a descoperi noi piețe în care există o cerere imensă pentru produsele lor.

Logo CardApp

CardApp

Aplicație software cloud de emitere și gestionare a cardurilor de fidelitate și a cardurilor cadou. Platforma CardApp vă dă posibilitatea să vă fidelizati clienții simplu și eficient, direct din browserul web.

Axes Software

Axes Software

Axes Software este prezentă din 2005 pe piața soluțiilor software dedicate gestionării lanțului de aprovizionare (supply chain management software). Cu un portofoliu diversificat de aplicații denumite generic xTrack LMS (Logistics Management Suite), echipa oferă companiilor servicii de consultanță, dezvoltare și implementare soluții complexe și inovatoare de automatizare a fluxurilor de lucru din producție, depozite și transporturi.

Cultivam Afaceri.ro

Cultivam Afaceri

Crestem afaceri prin solutii integrate de marketing, vanzari si management. Clientii nostri isi depasesc constant obiectivele legate de incasari si profit.

eComMasters

eComMasters

eComMasters iti ofera solutii prin care sa construiesti, sa optimizezi si sa scalezi o afacere eCommerce profitabila.

Noi, cei din comunitatea eComMasters stim un lucru sigur: afacerea ta online are nevoie de o strategie sigura, o implementare profesionista si rezultate performante. Suntem aici pentru a te ajuta sa descoperi solutii concrete prin care sa construiesti, sa optimizezi si sa scalezi o afacere eCommerce profitabila.

Alaturi de noi, Business-ul tau eCommerce poate sa mearga bine din prima, sa vanda din prima. Și uite de ce: urmam mereu un model de business testat si performant, dedicat afacerilor eCommerce, cei 7 piloni ai unei afaceri online.

Afla mai multe pe: https://ecommasters.ro/

On Time Agenda

On Time Agenda

Daca lucrezi cu programari, ai nevoie de o modalitate de a le gestiona.

Aplicatia On Time Agenda iti permite sa organizezi atat programarile cat si echipa cu care lucrezi, de pe oricate dispozitive.

Trimite alerte automat catre clientii tai ca sa nu intarzile la programare, vezi rapoarte cu incasari si timp lucrat, dar si o fisa a fiecarui client (cu poze si text) in care sa ii vezi istoricul.

BONUS Iti creeaza un mini-webiste gratuit din care cientii tai pot sa iti trimita solicitari de programare.

Intra pe www.ontimeagenda.com si poti sa generezi contul tau (gratuit pentru 14 zile)!

tcnet

TCNET

Unul din principalii si cei mai activi furnizori de solutii software si echipamente pentru industria ospitalitatii din Romania, cu 30 de ani de prezenta pe piata, peste 400 de clienti si un portofoliu extins de produse pentru hoteluri si lanturi hoteliere, moteluri, pensiuni, SPA-uri, restaurante, baruri si cafenele.

WebHelp

Webhelp

Webhelp Romania este lider de piata in zona de externalizare servicii BPO, CX si Contact Center, prezenti in Romania de 21 ani, cu un numar de peste 2.000 angajati catre deservesc 24 Clienti la nivel national.Echipa Webhelp Romania ofera Servicii de excelenta in urmatoarele 4 mari arii de expertiza: Customer Engagement, Customer Experience, Business Process Outsourcing si Specialist Outsourcing.

247Digital

247Digital este o agentie online full service.

Cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul online, 247Digital este viitorul tau partener cu care poti dezvolta sau evolua proiectul tau in mediul online.

Parteneriatul cu noi iti poate adduce: Analiza magazine online, consultanta ecommerce, Google + Facebook Ads, copywriting, SEO, content marketing, contabilitate, productie foto-video, WebDesign & programare, social media marketing.

MerchantPro

Misiunea noastra este sa ajutam comerciantii sa vanda online mai mult, indiferent de etapa de dezvoltare a business-ului in care se afla.

MerchantPro inseamna experienta si vechime de peste 15 ani in eCommerce, garantia stabilitatii si performantei, pozitia de lider in randul platformelor SaaS din Romania.

Construita pentru a sustine cresterea, platforma SaaS MerchantPro livreaza performanta continua si posibilitatea de a scala nelimitat cu ajutorul unei tehnologii eCommerce complet integrate.

Outbox The Digital Agency

Agenție de marketing digital compusă dintr-o echipă tânără, fresh, care dezvoltă și implementează tot ce ține de comunicarea în online. Obișnuită să jongleze cu diferite domenii, ajută peste 20 de clienți din 5 arii distincte să evolueze în timp ce deschide discuții umane, insightful și exciting.

Menu