1. SMSO
  2. Integrari

Integrari

AppSmart

Membrii echipei AppSmart dețin abilitățile necesare pentru întregul ciclu de viață al implementării unei soluții software, de la analiza afacerii până la proiectarea, dezvoltarea și testarea UI / UX, implementarea și suportul postimplementare. Cu o echipă solidă și stabilă de specialiști, cu experiență în implementări de proiecte la scară medie și mare, AppSmart oferă soluții software rapide și de înaltă calitate.

Infinicom

Infinicom pune la dispoziție soluții software complete. Dintre acestea, DentIntel, marcă înregistrată a Infinicom, oferă cabinetelor stomatologice funcționalitățile necesare pentru desfășurarea activității.

DentIntel

DentIntel este un software dezvoltat, testat și utilizat de medici stomatologi. Acesta pune la dispoziție toate funcționalitățile necesare medicilor dentisti, cabinetelor si clinicilor stomatologice.

Easy Medical Pro

Easy Medical Pro reprezintă soluția software completă pentru clinici medicale. Prin aplicația EasyMedical, Easy Software Solutions și-a confirmat poziția de furnizor profesionist de soluții software adaptate specificului de activitate al clinicilor și laboratoarelor private.

Softeh Plus

Softeh Plus este printre primele companii private cu capital 100% românesc în domeniu. În tot acest timp, compania s-a dedicat dezvoltării și implementării soluțiilor software adecvate în domenii precum: farmacii, construcții, medicină, asigurări, contabilitate, management, comerț.

FamDev

Cu ani buni de experienta în extragerea informației, e-commerce, automatizări de procese, FamDev lucrează cu orice platformă, desktop și mobile. FamDev a creat platforma de automatizare a comerțului electronic FamShop.

Medical Trade

Total Trade Expert este o activează pe piața medicală din România din anul 2011. Aceasta a luat naștere pentru a răspunde necesităților clienților de servicii medicale și nu numai. Total Trade Expert deservește un număr important de clienți oferind soluții competente și de calitate în domeniul medical.

Sincos

Sincos este o agenție de marketing profesională, specializată în marketing digital și strategii de marketing de intrare. Soluțiile Sincos includ servicii de automatizare a marketingului, social media marketing, managementul reputației, marketing prin conținut și design SEO friendly.

Desy

Desy oferă clienților soluții web performante. Acestea constau în crearea de site-uri de prezentare remarcabile, care să convingă vizitatorii și care, în același timp, să fie ușor de folosit.

Bunnyshell

Bunnyshell oferă o platformă de automatizare DevOps simplă și rapidă, care ajută în procesul de implementare, scalare și optimizare a aplicațiilor.

Blugento

Blugento reprezintă soluția eCommerce performantă pentru realizarea magazinelor online. Aceștia pun la dispoziție pachete diverse, în funcție de necesitățile fiecărui client, care includ un magazin online performant, găzduire, o echipă de suport, un super-design și multe alte beneficii.

Gomag

De la start-up-uri la business-uri de milioane de euro, peste 2000 de magazine folosesc Gomag. Aceștia pun la dispoziție sute de funcționalități care ajută clienții să își crească magazinele online.

Avanticart

Avanticart este o platformă premium, care integrează de la softul de gestiune, la casa de marcat și până la centrala telefonică, astfel încât magazinele online (și offline) ale clienților să se poată concentra pe calitatea serviciilor, promovarea magazinului și maximizarea profitului. Avanticart garantează calitatea magazinelor online pe care le creează, angajându-se să le construiască din punct de vedere tehnic respectând standardele TRUSTED.ro.

Logo Extended

Extended

Extended este o platformă eCommerce dezvoltată în România, dedicată realizării magazinelor online automatizate, cu peste 10 ani de experiență în domeniu, 8 premii câștigate la Gala Premiilor eCommerce și peste 200 de magazine online realizate. Aceștia pun la dispoziție un pachet de servicii concepute în jurul platformei Extended care vor ajuta clienții să își dezvolte magazinele.

Innoship

Innoship reprezintă un start-up agil fondat de experți în tehnologie, retail, supply chain și IT, secondați cu încredere și resurse de investitori care cred în potențialul soluției de a aduce clienților avantajele competitive atât de necesare astăzi. Innoship îmbină cele mai noi tehnologii cu expertiza în domeniu și o pasiune pentru a fi alături de clienți.

Mediatel

Cu mai mult de douăzeci de ani de experiență în domeniul Call and Contact Center, Mediatel Data continuă să ofere soluții de afaceri complete și de înaltă calitate pentru companiile care doresc să îmbunătățească interacțiunile cu clienții lor printr-o mare varietate de canale de comunicare.

Cartsolutions

Cartsolution pune la dispoziție soluții e-commerce complete pentru magazinele online. Acestea constau în servicii de optimizare website, realizare magazin online, devirusare și securizare site.

Cabvet

Aplicația software Cabvet este destinată monitorizării activităților desfășurate în cadrul cabinetelor veterinare. Aceasta pune la dispoziție toate serviciile necesare desfășurării eficiente a proceselor în cabinetele veterinare.

iStoma

iStoma este un produs Premium Full Tech, 100% românesc, comercializat în 4 ţări. iStoma evoluează permanent, ținând cont de toate cerințele clienților, de modificările legislative și de evoluția tehnologiei, astfel încât medicii stomatologi să beneficieze de cel mai puternic instrument din câte există.

Booktes

Prin intermediul comunității Booktes, oricine poate descoperi și vizita România. Aceștia ajută la descoperirea celor mai bune experiențe și evenimente românești.

PYN Booking

Pynbooking ajută afacerile din domeniul hotelier să își digitalizeze activitatea, cu scopul de a-și eficientiza procesele. Softul centralizează toate datele din activitatea unui hotel și le pune la dispoziția administratorilor sub forma unor rapoarte intuitive.

X CONNECTOR

xConnector este o aplicație care face legătura între platforma de eCommerce Shopify și serviciile locale de curierat și facturare folosite de magazinele online din România. Astfel, afacerile beneficiază de procese de integrare și automatizare simple care vor elimina timpul pierdut pentru operațiuni redundante.

Mero

Mero ajută business-urile din domeniul beauty să administreze programările, precum și baza de date a clienților prin doar câteva click-uri. În acest fel specialiștii în beauty vor beneficia de mai mult timp pentru a se preocupa de necesitățile clienților.

Ialoc

Ialoc pune la dispoziție clienților posibilitatea de a-și rezerva o masă la restaurant direct din aplicație, fără bătaia de cap a apelurilor. Totodată, serviciile puse la dispoziție oferă și o sursă de inspirație clienților nehotărâți asupra restaurantului la care vor să apeleze.

Logo Soldigo

Soldigo

Soldigo ajută firmele mici să vândă online pe mai multe canale. Permite crearea de magazine online fără abilități de programare și oferă, de asemenea, instrumente eficiente de marketing pentru a crește vânzările. Prin oferirea posibilității de a vinde pe mai multe canale, cum ar fi site-uri sau bloguri și mai multe platforme sociale, Soldigo influențează procesul de vânzare online și obiceiurile întreprinderilor mici. Le oferă firmelor mici posibilitatea de a descoperi noi piețe în care există o cerere imensă pentru produsele lor.

Logo CardApp

CardApp

Aplicație software cloud de emitere și gestionare a cardurilor de fidelitate și a cardurilor cadou. Platforma CardApp vă dă posibilitatea să vă fidelizati clienții simplu și eficient, direct din browserul web.

Procesio

PROCESIO oferă servicii prin care oamenii de afaceri fără expertiză IT își pot crea propriul software la nivelul permis de cunoștințele lor în domeniu, următorul lucru fiind profesioniștii IT care continuă ideea până la punctul în care prinde viață.

Ringhel

Misiunea companiei este de a simplifica și accelera transformarea digitală a companiilor de electricitate, oferindu-le instrumente inovatoare, create pentru nevoile lor specifice.

Axes Software

Axes Software

Axes Software este prezentă din 2005 pe piața soluțiilor software dedicate gestionării lanțului de aprovizionare (supply chain management software). Cu un portofoliu diversificat de aplicații denumite generic xTrack LMS (Logistics Management Suite), echipa oferă companiilor servicii de consultanță, dezvoltare și implementare soluții complexe și inovatoare de automatizare a fluxurilor de lucru din producție, depozite și transporturi.

Menu