1. SMSO
  2. Echipa

Echipa

Nu lasati faptul ca suntem o echipa tanara, entuziasta si dinamica sa va induca in eroare: experienta noastra, atat in mod individual cat si colectiv, este una vasta, ingloband o larga varietate de domenii de activitate si specializari. Astfel, ne putem lauda ca am adus impreuna atat manageri cu viziune si vechime in business, super-programatori care isi tes magia pe latura tehnica, account manageri trecuti prin multe in domeniul SMS marketingului, sociologi mereu cu urechea la feedbackul si satisfactia clientilor si marketeri expansivi si creativi, pregatiti sa ne aduca mai aproape de dumneavoastra.

Suntem priceputi, hotarati, ingeniosi, si orientati catre identificarea celor mai bune solutii, iar scopul nostru nu este doar acela de a va furniza serivicii de nivel top, ci si de a crea pentru dumneavoastra o experienta excelenta, din momentul inregistrarii in platforma SMSO si pana la primirea ultimelor raportari.

Va stam la dispozitie oricand cu solutii personalizate, suport implicat si de calitate, expertiza tehnica si consiliere gratuita in dezvoltarea si programarea campaniilor dumneavoastra  de marketing sau de informare.

Catalin Sporis

Product Manager
Daniela Zana - Financial Manager

Daniela Zana

Financial Manager
Raluca Ganea - Marketing Manager

Raluca Ganea

Marketing Manager
Maria Negoita

Maria Negoita

Customer Success
Cristian-Stefanescu - Commercial Manager

Cristian Stefanescu

Commercial Manager

Catalin Nita

Developer
Menu