Despre noi

Povestea noastra

NOOH MEDIA SRL a luat fiinta in anul 2010, din pasiunea pentru telecomunicatii si din dorinta de a micsora lumea, de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a-i contacta rapid si eficient si de a asigura un flux stabil de comunicare cu propriii clienti si colaboratori. Pornind de la aceste premise, am creat SPOTEL, unul dintre cele mai longevive si de calitate servicii Voice IP de pe piata romaneasca. De peste 7 ani, oferim servicii de voce la cel mai inalt nivel atat companiilor romanesti, cat si celor internationale.

Pe masura ce am acumulat experienta si ne -am sporit portofoliul in domeniu, am pornit in cautarea unei noi provocari, prin care sa aducem companiile si mai aproape de publicul lor tinta si sa crestem eficienta campaniilor de marketing si informare. Avand deja expertiza si infrastructura necesare in spate, intrarea pe piata de SMS marketing a reprezentat urmatorul pas logic in dezvoltarea noastra. Astfel, inarmati cu toate cunostintele acumulate in ultimii ani, sprijiniti de colaboratori puternici si ghidati de studierea amanuntita a pietei, am pus bazele celui mai nou membru al familiei Nooh Media: proiectul SMSO.

Utilizand solutii tehnologice de ultim moment, SMSO ofera servicii de web to sms de cea mai inalta calitate la preturi rezonabile, promitand sa devina unul dintre jucatorii semnificativi la nivel national din acest domeniu. Platforma noastra intuitiva si simpla de utilizat, integrarile prin Api, transparenta si preturile com petitive ne transforma intr-o optiune sigura si avantajoasa pentru campaniile de marketing si comunicare ale companiei dumneavoastra, iar atitudinea noastra profesionista si orientata in permanenta catre nevoile clientilor nostri ne recomanda pentru colaborari reciproc avantajoase de lunga si foarte lunga durata.

Echipa SMSO

Nu lasati faptul ca suntem o echipa tanara, entuziasta si dinamica sa va induca in eroare: experienta noastra, atat in mod individual cat si colectiv, este una vasta, ingloband o larga varietate de domenii de activitate si specializari. Astfel, ne putem lauda ca am adus impreuna atat manageri cu viziune si vechime in business, super-programatori care isi tes magia pe latura tehnica, account manageri trecuti prin multe in domeniul SMS marketingului, sociologi mereu cu urechea la feedbackul si satisfactia clientilor si marketeri expansivi si creativi, pregatiti sa ne aduca mai aproape de dumneavoastra.

Suntem priceputi, hotarati, ingeniosi, si orientati catre identificarea celor mai bune solutii, iar scopul nostru nu este doar acela de a va furniza serivicii de nivel top, ci si de a crea pentru dumneavoastra o experienta excelenta, din momentul inregistrarii in platforma SMSO si pana la primirea ultimelor raportari.

Va stam la dispozitie oricand cu solutii personalizate, suport implicat si de calitate, expertiza tehnica si consiliere gratuita in dezvoltarea si programarea campaniilor dumneavoastra  de marketing sau de informare.

Catalin Sporis

General Manager

Daniela Zana

Financial Manager

Cristian Stefanescu

Commercial Manager

Iulian Negoita

NOC Engineer

Alexandru Mares

NOC Specialist

Catalin Nita

Developer

Raluca Ganea

Marketing Manager

Bogdan Popa

Product Manager

Maria Negoita

Business Developer

Madalina Filip

Business Developer

Andrei Patru

Business Developer

Vrei sa fii tu aici?

Proiectul SMSO

Platforma moderna si intuitiva

Chiar si o persoana fara nici o experienta in utilizarea aplicatiilor online poate programa cu usurinta o campanie de trimitere SMS, urmand doar 5 pasi succesivi, cu denumiri intuitive.

Evoluam. Integrari mai simple ca niciodata

Utilizand API-ul nostru, actualizat in permanenta in functie de tendintele pietei si de necesitatile clientilor, puteti realiza, in doar doi pasi simpli, automatizarea serviciului de trimitere SMS.

Siguranta si accesibilitate cloud

Am ales gazduirea in cloud pentru a beneficia de securitate sporita si pentru ca dumneavoastra sa puteti accesa cu usurinta si in cea mai mare siguranta, oricand si de oriunde, platforma SMSO.

Meniu