1. SMSO
  2. Despre noi

Despre noi

NOOH MEDIA SRL a luat fiinta in anul 2010, din pasiunea pentru telecomunicatii si din dorinta de a micsora lumea, de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a-i contacta rapid si eficient si de a asigura un flux stabil de comunicare cu propriii clienti si colaboratori. Pornind de la aceste premise, am creat SPOTEL, unul dintre cele mai longevive si de calitate servicii Voice IP de pe piata romaneasca. De peste 7 ani, oferim servicii de voce la cel mai inalt nivel atat companiilor romanesti, cat si celor internationale.

Pe masura ce am acumulat experienta si ne -am sporit portofoliul in domeniu, am pornit in cautarea unei noi provocari, prin care sa aducem companiile si mai aproape de publicul lor tinta si sa crestem eficienta campaniilor de marketing si informare.

Avand deja expertiza si infrastructura necesare in spate, intrarea pe piata de SMS marketing a reprezentat urmatorul pas logic in dezvoltarea noastra. Astfel, inarmati cu toate cunostintele acumulate in ultimii ani, sprijiniti de colaboratori puternici si ghidati de studierea amanuntita a pietei, am pus bazele celui mai nou membru al familiei Nooh Media: proiectul SMSO.

Utilizand solutii tehnologice de ultim moment, SMSO ofera servicii de web to sms de cea mai inalta calitate la preturi rezonabile, promitand sa devina unul dintre jucatorii semnificativi la nivel national din acest domeniu. Platforma noastra intuitiva si simpla de utilizat, integrarile prin Api, transparenta si preturile com petitive ne transforma intr-o optiune sigura si avantajoasa pentru campaniile de marketing si comunicare ale companiei dumneavoastra, iar atitudinea noastra profesionista si orientata in permanenta catre nevoile clientilor nostri ne recomanda pentru colaborari reciproc avantajoase de lunga si foarte lunga durata.

book

Proiectul SMSO

Platforma Moderna si Intuitiva

Platforma moderna si intuitiva

Integrari mai simple ca niciodata

Integrari mai simple ca niciodata

Icon Siguranta si accesibilitate

Siguranta si accesibilitate cloud

Menu