1. SMSO
  2. Comunitate si Responsabilitate Sociala
  3. Premiere canotori din Lotul de Tineret

Premiere canotori din Lotul de Tineret

In preajma sarbatorilor de iarna, prin intermediul asociatiei Sustine Sportul, am premiat la Snagov 3 canotori romani din Lotul de Tineret al Romaniei.
 
Vicecampionul olimpic Ciprian Tudosă a fost cel care ne-a îndrumat către Andrei Axintoi, Elena Robitu și Daniela Robitu. Trei tineri ambițioși, muncitori, cu rezultate excepționale și visuri mărețe.
 
Cei trei sportivi au primit cate 5000 de lei, oferiti de catre Cătălin Sporiș, fondator si CEO al SMSO. Am facut aceasta actiune din dorinta ca cei trei tineri sa se simta apreciați , determinăti să muncească mai mult si sa ne bucure pe noi toti cu medalii pentru Romania.
 
 
O parte semnificativa a echipei SMSO este formata din fosti sportivi de performanta. Experienta sportiva ce implica disciplina, dedicare, sacrificiu si seriozitate. Desi in prezent mai practicam sport de drag si pentru intretinere, sustinem cu bucurie sportivii.  
Despre Asociatia Sustine Sportul 
 
Asociația Susține Sportul a fost fondată de 7 prieteni, foști sportivi. Unul dintre aceștia este Cătălin Sporiș, fost fotbalist de performanță, în prezent Președintele Asociației.
De-a lungul timpului, a sprijinit cluburi și sportivi din mai multe discipline sportive. Fondurile pe care Asociația le atrage sunt direcționate către următoarele zone:
  1. sportivi de perfomanță, în special categoria juniori și tineret; unde sunt cele mai mari preocupări și mulți renunță, de aceea trebuiesc susținuți și încurajați.
  2. specialiști în sport: antrenori, preparatori fizici, nutriționiști;
  3. infrastructura sportivă: baze sportive, echipamente etc;
  4. sport pentru amatori: maratoane, compețitii urbane etc.
Mulți dintre noi avem percepția că este nevoie de sume mari pentru sportivi. Putem contribui fiecare dintre noi cu resurse puține, dar împreună reușim să aducem un impact semnificativ în sportul românesc.
“Momentele în care dăruim și suntem în serviciul comunității, ne aduc bucurie și sperantță. Ca fost sportiv de performanță, înțeleg perfect nevoile oricărui tânăr care se antrenează pentru cel mai înalt nivel de competiție. Deși am trecut de la fotbal la antreprenoriat în urmă cu peste 10 ani, rămân recunoscător modului în care perioada aceea a contribuit la dezvoltarea mea, și mă refer la muncă și disciplină în mod deosebit. Invit și alți antreprenori să ni se alăture nouă și cauzei pe care Asociația o susține.” – Catalin Sporis, Președinte Asociația Susține Sportul.
Menu