1. SMSO
  2. Campanie Spring Bundle

Campanie Spring Bundle

Cu o floare nu se face primavară, dar cu SMS Spring Bundle, sigur da!

Spring Bundle 149€

  • 5.000 de SMS-uri
  • 0.0298 eur/SMS
  • 20% discount la eticheta personalizată

Oferta valabilă până la 30 Aprilie inclusiv. Discount-ul de 20% reprezintă o reducere de 80 de euro din costul integral de 400 euro al etichetei personalizate

te conectezi cu audiența ta pe device-ul cel mai des utilizat
comerțul pe mobil crește cu aproape 30% anual, brand-urile și magazinele au nevoie să se conecteze cu audiența lor pe același device pentru a oferi o experiență completă, de la awareness la achiziție

canalul SMS complementează perfect oricare mix de canale gândit pentru o campanie
SMS-ul este o modalitate excelentă de a consolida campania trimiaă prin email, amplifică vizibilitatea deoarece ajunge și la cei care nu au deschis email-ul.

SMS-ul este cel mai rapid canal de comunicare
În eCommerce sunt anumite situații, ca atunci când un vizitator abandonează coșul de cumpărături, când ai nevoie să ajungi rapid la client. SMS-ul ajunge instant, în plus, 90% dintre destinatari deschid mesajul în primele minute

transmite încredere și siguranță, ceea ce aduce o rată de loializare mai mare, deci și un ROI mai mare

eficient și interactiv, SMS-ul livrează exact ceea ce consumatorii își doresc: mesaje simple, succinte, personalizate și interactive

Spring Bundle 149€

  • 5.000 de SMS-uri
  • 0.0298 eur/SMS
  • 20% discount la eticheta personalizaă
Notify
Notifiările prin SMS sunt preferate pentru multe situații din lumea reală, în care timpul face diferența: furnizează status-uri pentru tranzacții financiare, memento-uri sau notificări ETA pentru orice tip de programe, actualizează-ți clienții cu privire la starea comenzii lor, comunicării de siguranță și logistică, alerte lead din CRM și multe altele.
Secure
2FA (autentificare in 2 pași) este una dintre cele mai eficiente căi de îmbunătățire a protecției datelor utilizatorilor. SMSO API oferă capcabilități solide, o soluție completă 2FA, de la gestionarea autentificărilor la automatizarea mesajelor. Suntem conectați cu peste 230 de operatori la nivel mondial, iar asta ne permite să găsim cele mai bune rute în timp real pentru mesajele tale.
Engage
Conectează-te cu clienții tăi pe canalul lor preferat. 85% dintre clienți vor să poarte un dialog nu doar să primească informații. Comunicarea este obligatorie pentru implicarea și păstrarea relației cu clienții. Mulțumită ratelor de deschidere de 98%, SMS-ul reușește acolo unde alte canale de marketing nu pot. Sunt multe ocazii pentru a rămâne aproape și a păstra legătura cu clienții tăi. 2Way SMS facilitează o conexiune instantanee cu clienții tăi. Folosind cuvinte cheie, poți genera un dialog în timp real.

* Etichetă personalizată – Personalizezi expeditorul în inbox cu brandul tău. Ai până la 11 caractere alfanumerice. Taxa de rezervare cu discount-ul aplicat este de 320 euro și se plătește o singură dată.
*Eticheta personalizată este valabilă pentru oricare platformă SMS și operator de telefonie mobilă.
* SMS-urile sunt disponibile pe teritoriul Romaniei.
* 1 SMS conține 160 caractere

Cum ne diferențiem?

Platformă modernă și intuitivă

Utilizarea platformei este simplă, ușoară datorită interfeței moderne. În câteva minute poți trimite prima campanie.

Funcționalități colaborative

Poți atașa contului principal mai multe echipe pentru fiecare departament cu acces potrivit pentru nevoi specifice.

GDPR
Profesionist

Înțelegem dreptul fiecăruia de a nu se simți invadat de mesaje. Cu drag and drop adaugi un link de dezabonare la finalul mesajului.

Customer suport excelent

Pe email, telefon, sau chat, aproape de tine. Interacțiunea umană este prețioasă, ne dorim să transformăm imposibilitățile în posibilități.

Testimoniale

Menu