Cum sa ajungi la clientii tai – introducere despre solutiile SMSO

Solutiile pentru a comunica  direct si smart cu clientii tai

Platforma de Marketing si Comunicare prin SMS iti pune la dispozitie instrumente practice si la indemana pentru a comunica eficient cu clientii tai, indiferent de categoria din care face parte compania ta.

Te poti conecta la platforma SMSO prin integrare API

Iti punem la dispozitie toata documentatia de care ai nevoie pentru integrarea rapida a aplicatiei SMSO si libraria noastra pentru implementarea facila, in functie de limbajul de programare pe care il folosesti. Autorizarea resurselor de care dispui se face in baza unei chei unice asociate contului tau.

Nu doar specialistii in platforme digitale pot utiliza aplicatia noastra. Platforma noastra intuitiva este atat de prietenoasa si usor de folosit, incat chiar si un incepator sau o persoana mai non tehnica poate crea si programa propriile campanii de SMS marketing, fara batai de cap.

Modalitatile prin care poti initia si pastra legatura cu clientii tai folosind SMSO sunt:

 • Prin campanii de marketing targetate;
 • Prin campanii simple sms.

 

Folosirea campaniilor targetate de SMS marketing pentru a initia legatura cu potentiali clienti

Trimite mesajul potrivit, la momentul potrivit, clientului potrivit! Noi te ajutam sa ai o super targetare a campaniei tale, in functie de mai multe criterii: localizare, varsta, sex, operator mobil, valoare factura telefonie etc.

Tu alegi criteriiile in baza carora doresti sa se faca segmentarea listei de contacte a operatorilor, iar SMSO transmite informatia ta direct catre telefonul clientului.

Iata solutiile pentru targetarea targeta campaniillor tale de SMS marketing:

 • In functie de geo-localizarea retroactiva a clientilor. Astfel, poti identifica si contacta utilizatorii de telefonie mobila care au fost intr-un anumit moment intr-o anumita locatie.
 • Publicitate in functie de localizarea geografica. SMSO identifica in timp real pozitia geografica a contactelor tale, pentru ca tu sa poti trimite mesajele potrivite, persoanelor potrivite, aflate la locul potrivit!
 • In functie de tipul de telefon mobil al destinatarului. Stiai ca din peste 5 miliarde de utilizatori de telefoane mobile din intreaga lume, mai mult de jumatate folosesc telefoane inteligente (smartphones)? Prin intermediul SMSO poti targeta doar utilizatorii de smartphone! Sau poate vrei sa te adresezi doar celor cu telefoane conventionale? Nimic mai simplu! Nici sistemul de operare nu reprezinta un impediment pentru campanile tale de SMS marketing. Tu alegi criteriile, tu creezi regulile!
 • In functie de valoarea medie a facturilor de telefonie mobila. Vrei sa te adresezi cu oferte personalizate clientilor care au cheltuit peste sau sub o anumita suma pe facturile de telefonie mobila? Cu SMSO poti targeta clientii si in functie de acest criteriu!
 • In functie de perioada in care clientii au avut roaming-ul activat. SMSO te ajuta sa te adresezi direct persoanelor care au fost plecate din tara in anumite perioade, pentru a veni in intampinarea lor cu oferte 100% personalizate, mulate pe stilul lor de viata.

 

Crearea campaniilor de SMS marketing folosind platforma web SMSO

Platforma web SMSO are o interfata prietenoasa, usor de utilizat, ce diminueaza semnificativ perioada de timp necesara invatarii utilizarii sale. Solutiile pe care ti le oferim sunt simple, cu efect pe lunga durata.

In platforma web se regasesc functionalitatile:

 • Campanii de SMS marketing. Acestea pot fi:

Campanii simple (de tip bulk sau push sms)

Asta inseamna ca poti trimite acelasi mesaj catre sute de mii de contacte, fie instant, fie programandu-le la o ora anume sau intr-un interval orar anume. Vrei mai intai sa afli cum ar arata campania din perspectiva destinatarului? SMSO iti ofera solutiile cele mai simple. Poti sa testezi mai intai campania  si apoi sa confirmi ca este gata de trimitere.

Campanii personalizate

Acestea pot fi trimise in functie de prenumele clientului, data sa de nastere sau de comenzile plasate de catre acesta in trecut.

In cadrul functionalitatii de Campanii, ai posibilitatea de a vizualiza rapid istoricul campaniilor trimise, statusul SMS-urilor livrate deja, cu ora si data la care acestea au plecat, dar si mesajele primite inapoi din partea contactelor.

Afla cum te mai putem ajuta

 • Contacte

Creeaza, adauga, editeaza sau salveaza contacte in listele tale de clienti in functie de criteriile alese de tine. Completeaza profilurile de client cu informatii detaliate precum prenume, nume, varsta, numar de telefon, compania la care activeaza, functia pe care o detine si orice alte date pe care le doresti stocate despre acestia.

Detii control total asupra blacklist-urilor, in care poti adauga sau sterge datele clientilor care au optat sa nu mai primeasca SMS-uri din partea companiei tale.

 • Mesaje prestabilite (Sabloane)

Nu trebuie sa o iei de la zero cu fiecare campanie pe care vrei sa o trimiti! SMSO iti permite salvarea unor sabloane de mesaje, pe categorii precum zile de nastere sau vouchers de reducere, pe care le poti vizualiza, edita sau sterge oricand doresti.

 • Expeditori

Pe SMSO tu alegi cum se va afisa numele tau in telefonul destinatarului: fie sub forma de numar scurt, de tip 18xx, fie sub forma de eticheta personalizata cu numele companiei tale. Esti curios ce raspuns ti-ar oferi destinatarii mesajelor tale? Ti-ai propus sa inviti clientii tai sa se inscribe la concursuri trimitand un SMS? Simplu! Opteaza pentru 2 way SMS si comunica bidirectional cu clientii tai.

 • Utilizatori (useri)

Din contul tau de utilizator poti adauga echipe, care pot fi tot din compania ta, sau din companii diferite; pot face parte dintr-un brand diferit de al tau, dar care se afla sub umbrela aceleiasi companii ca si tine. Adauga apoi membri acelor echipe si atribuie-le roluri predefinite, precum Owner, Manager, Author sau Viewer si ofera-le permisiuni specifice, in functie de nevoile tale (permisiuni de editare, adaugare, vizualizare sau stergere in platform SMSO).

Pe tine cu ce te poate ajuta SMSO astazi? Testeaza aici platforma pentru a afla solutiile pe care le avem pentru tine.

Abonează-te la newsletter-ul SMSO:

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu