Ofertă Black Friday 2020

Black Friday 2020 start! Preturi incepand de la 0,026Eur/ SMS

 

Anul 2020 a schimbat jocul in online. Mobilitatea redusa a tuturor, a fortat toate generatiile sa faca cumparaturi online si eventual sa plateasca cu cardul.

Mediul digital si magazinele online sunt printre rasfatatii acestei perioade. Luand in considerare acest momentum, am pregatit o oferta pe masura.

Avem 4 pachete disponibile in oferta Black Friday, dupa cum urmeaza:

pachetul Starter,  99 Eur avand 3500 SMS-uri incluse, cost 0,026 Eur/SMS

pachetul Bronze, 149 Eur avand 5500 SMS-uri incluse, cost 0,027 Eur/SMS

pachetul Silver, 324 Eur avand 12.000 SMS-uri incluse, cost 0,027 Eur/SMS

pachetul Gold, 1045 Eur avand 39.000 SMS-uri incluse, cost 0,026 Eur/SMS

Ne dorim sa ajutam magazinele online sa creasca interactiunea cu noii lor clienti sau sa ii loializeze pe cei recurenti. SMS-ul, spre deosebire de alte canale, ajunge pe toate dispozitivele mobile. In 2019, timpul petrecut pe mobil a fost de 4 ore si 20 minute iar in 2020 cu siguranta avem o crestere considerabila. Este important pentru toti marketerii sa verifice (de mai multe ori) UX-ul paginilor de campanie pentru o experienta placuta a utilizatorului.

Stim ca pe 13 noiembrie este oficial Black Friday 2020. Noi am inceput campania pe 1 Noiembrie astfel incat voi sa beneficiati de un cost redus al SMS-ului pentru campaniile pregatite pentru 13 noiembrie. Pagina noastra de campanie este disponibila pe website si in aplicatia SMSO web.

Vrem sa te inspiram in compunerea textelor pentru campania ta SMS, avem pe blog mai multe articole care contin exemple dragute.

Campania noastra este valabila pana pe 15 Noiembrie. Spor la Black Friday!

Daca aveti nevoie de suportul nostru in utilizarea platformei, va recomandam canalele noastre de continut. Daca nu va ajuta, scrieti-ne direct noua. Spor la Black Friday!

Blog SMSO

Canal Youtube [Subscribe]

Website Chat

Email: [email protected]

Abonează-te la newsletter-ul SMSO:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu