Tineri care utilizează telefoanele mobile

Bine ai venit! Hai sa ne cunoastem 🙂

Ne bucuram ca esti interesat de blogul nostru, bine ai venit! Promitem sa venim constant cu articole noi si de interes pentru specialistii in marketing care ne urmaresc. Ne adresam de asemenea si celor interesati sa afle mai multe despre acest domeniu.

Prima noastra aventura antreprenoriala a inceput imediat dupa liceu, in 2006. Dupa patru ani de colaborare si mai multe proiecte dezoltate impreuna, am fondat NOOH Media. Ulterior, am lansat platforma SMSO in 2018.

Noi suntem trei fosti colegi de liceu iar povestea noastra incepe inca din 2001. Atunci am descoperit ca avem doua mari pasiuni comune: sportul si  inovatia in tehnologie.

Traseul parcurs de noi spune povestea unei idei de business care ne-a adus impreuna. Initial in calitate de prieteni si, ulterior, ca parteneri de afaceri cu o viziune comuna. Cu totii ne-am dorit sa cream o modalitate mult mai eficienta prin care companiile interactioneaza cu clientii lor.

SMSO – o aplicatie care faciliteaza comunicarea directa si mai personala ca orice alt canal

In luna decembrie 2016, s-au scris primele linii de cod pentru platforma SMSO.ro. Cu ajutorul unui developer cu experienta am construit o aplicatie care faciliteaza comunicarea directa si mai personala ca orice alt canal.

Comunicarea prin SMS a rezistat cu stoicism introducerii multiplelor aplicatii de instant chat care au fost dezvoltate de-a lungul anilor. SMSO vine ca o solutie fireasca la nevoile pietei de imbunatatire a strategiilor de marketing si comunicare.

De asemenea, odata cu trecerea anilor, pasiunea noastra comuna pentru sport nu s-a diminuat – din contra, ne-a determinat sa impartasim si cu ceilalti dragostea noastra pentru activitati fizice si competitie. Am imbinat valorile deprinse practicand sport cu ambitiile noastre profesionale, iar in anul 2014 am creat cu Asociatia Sustine Sportul, la baza careia stau exact aceleasi valori care ne-au adus si mentinut impreuna ca o echipa: punctualitatea, disciplina, lucrul in echipa, fair-play-ul si tenacitatea.

Cu aceste calitati au rezonat si specialistii nostri: manageri de succes, programatori cu experienta valoroasa, account managers specializati in SMS marketing si Comunicare si chiar si sociologi care inteleg la un nivel foarte inalt feedback-ul provenit din partea clientilor.

Peste 13 ani de experienta in marketing si tehnologie iti stau la dispozitie

Cu ajutorul SMSO ne dorim ca si compania ta sa beneficieze de toate cunostintele acumulate de noi in cei peste 13 ani de experienta in marketing si tehnologie si de toata pasiunea pe care o punem in ceea ce facem.

Suntem determinati sa iti asiguram o calitate excelenta a serviciilor, de la primul tau pas facut pe platforma noastra si pana la ultimul raport de performanta.

Promitem sa stam alaturi de tine in calatoria ta pentru a-ti atinge obiectivele profesionale, cu solutii personalizate, servicii prompte de suport si consiliere in dezvoltarea si programarea campaniilor de marketing sau de informare.

Bine ai venit in noua etapa din strategia de marketing a afacerii tale! Contacteaza-ne aici pentru a afla cum te putem ajuta.

Abonează-te la newsletter-ul SMSO:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu