Facilitam relatii solide, de lunga durata, intre companii si clientii lor.

  • Platforma SaaS moderna si intuitiva
  • Integrare usoara prin API
  • 100 SMS gratuite

Platforma Web

Foloseste aplicatia noastra web, moderna si intuitiva, pentru comunicarea prin SMS. Am dezvoltat functionalitati utile care sa iti reduca efortul si timpul. Dureaza cateva minute sa setezi o campanie. Te inregistrezi, adaugi listele de contacte, alegi momentul trimiterii campaniei, compui mesajul, trimiti campania si apoi analizezi rezultatele.

Usor de folosit
Teams features
Rapoarte de campanie
Volum ridicat
In toata lumea

Trei pași simpli

De la prima interacțiune până la conexiuni durabile cu clienții dvs.

  1. Pasul 1: Înregistrează-te pe platforma SMSO 1. Înregistrează-te
  2. Pasul 2: Adaugă contactele dorite în platforma SMSO 2. Adaugă contacte
  3. Pasul 3: Trimite simplu și ușor campaniile tale de marketing către clienți 3. Trimite

Integrări platformă

De la cunoasterea brandului pana la conversie, plugin-urile SMSO iti ofera cea mai buna varianta de comunicare prin intermediul SMS. Comunica in timp real status-uri si notificari clientilor tai. Descarca si instaleaza plugin-ul potrivit si incepe sa trimiti mesaje SMS

Mai mult

SMS-ul vă permite să trimiteți alerte sau notificări, urgente sau nu, către audiente mari de oameni, în același timp.

Notificările prin SMS sunt preferate pentru multe situații din lumea reală, in care timpul face diferenta: furnizeaza status-uri pentru tranzacții financiare, memento-uri sau notificări ETA pentru orice tip de programare, actualizeaza-ti clientii cu privire la starea comenzii lor, comunicări de siguranță și logistică, alerte lead din CRM și multe altele.

Incepe acum

Platforma moderna si intuitiva
Functionalitati colaborative
GDPR Profesionist
Customer suport excelent
Alexandru Diaconu

Bottega Verde

O echipă de profesioniști, cu viteză de reacție extraordinară, foarte importantă în eCommerce. Serviciul de SMS marketing este implementat impecabil, putem urmări ușor rezultatele și segmenta audiența pentru a maximiza conversiile din acest canal de promovare.

Andrei Vasile

SanoPass

Utilizam cu mare usurinta serviciile SMSO, iar de fiecare data cand am intampinat dificultati sau am avut nevoie de sfaturi pentru implementarea unor campanii sau procese noi, departamentele de customer support si business development au raspuns prompt si au venit catre noi cu solutii la care nu ne gandisem.

Bogdan Cojocaru

Gral Medical

Platforma SMSO este partenerul de care am avut nevoie sa automatizam si sa obtinem eficienta operationala in comunicarea cu pacientii nostri. Pentru noi, GRAL Medical, comunicarea cu pacientii nostri este una din principalele noastre preocupari, deoarece inovatia si profesionalismul sunt valorile dupa care ne ghidam!

Meniu